TV – Bredband – Telefoni

Föreningen har Telia Tripple Play Smart

TV

I månadsavgiften som betalas till föreningen ingår ett baspaket med kanaler från Telia;

Formatet är digital-TV via bredbandet (det finns m.a.o. inget uttag för antennkontakt). Till lägenheten hör även två digitalboxar från Telia. TV-Boxarna och baskoderna tillhör bostadsrättsföreningen och lämnas kvar vid flytt. Tips: sätt in baskoderna i Bopärmen, den ska också finnas kvar vid flytt.

För att få tillgång till andra/fler kanaler än de som ingår i baspaketet måste man teckna ett separat avtal med Telia. Läs mer i Bopärmen eller gå till Telia för mer information.

Krypteringsavgiften på 49 kr/mån. går inte att förhandla bort från fakturan utan denna avgift kompenseras i fakturan med en motsvarande rabatt av priset för Er som har tilläggspaket Medel, Stor eller Mix 8.

Paraboler

Det är absolut förbjudet att sätta upp paraboler på fasaden, eller på balkong- / terrass-räcket.

Bredband

Föreningen har ett avtal med Telia som bredbandsleverantör. Uppkopplingen som ingår är 100/100 Mbit/s med möjlighet upp till 1000 Mbit/s per sekund. Antivirus, brandvägg och dynamisk IP-adress och 2 GByte lagringsplats på Telias server ingår.

Läs mer i Bopärmen eller gå till Telia för mer information.

Telefoni

Föreningen har även ett avtal med Telia som telefonileverantör. Du ringer då över bredbandsnätet -IP-telefoni- och inte via det fasta telefonnätet.

Läs mer i Bopärmen eller gå till Telia för mer information.

Telias support (Fiber-LAN 020-24 02 50)

Meny